Které rychlé mikropůjčky jsou nejvýhodnější?


Rychlé mikropůjčky, jinými slovy také půjčky před výplatou, patří již řadu let k nejžádanějším úvěrovým produktům v rámci českého finančního trhu. Tyto půjčky mohou lidem pomoci překlenout krátkodobý nedostatek financí, mohou jim vyřešit obtížnou životní situaci a díky svojí rychlosti a snadnému vyřízení jsou skvělým řešením pro všechny, jenž potřebují jen menší částku na kratší dobu (zpravidla se splatností do 30 dní). Nabídka těchto malých a rychlých úvěrů je hodně široká, vybrali jsme tedy alespoň čtyři, na které se jednak můžete 100% spolehnout a navíc jsou jejich podmínky skutečně výhodné a můžeme je vám tak směle doporučit.

Které rychlé mikropůjčky jsou nejvýhodnější?

Zaplo – super volba pro první půjčku

Půjčka od Zaplo.cz patří bezpochyby k těm nejznámějším a pokud jste si od této společnosti ještě žádný úvěr nebrali, určitě jej můžeme doporučit. Noví klienti si totiž mohou půjčit až 16 000 Kč na 30 dní zcela bez jakýchkoli poplatků a úroků. Nemá to žádný háček, stačí jen peníze vrátit včas a nezaplatíte ani korunu navíc. Pro nové zákazníky je tak Zaplo mimořádně výhodnou půjčkou, u opakovaných žádostí už se ale účtují i úroky, které jsou hodně vysoké.

CreditAir – až na dva měsíce s nulovým úrokem

Další velmi výhodnou půjčkou pro nové klienty je CreditAir. I v jejím případě platí, že napoprvé získáte úvěr při včasném splacení zcela zdarma, jeho maximální výše je 10 000 Kč. V čem je CreditAir specifický a odlišuje se od většiny podobných nabídek, je doba splatnosti – první půjčku zdarma totiž nemusíte splatit do měsíce, ale máte na to hned dvojnásobnou dobu. Půjčka se tak splácí nadvakrát, pokud si tedy půjčíte např. 10 000 Kč, musíte uhradit 5 000 Kč do měsíce a do dalšího měsíce pak zbylých 5 000 Kč. Samozřejmě lze úvěr splatit i předčasně, žádná sankce za to nehrozí.

Kamali – jasně nejvýhodnější u opakovaných půjček

Také půjčka Kamali, jejímž provozovatelem je společnost Home Credit, umožňuje novým klientům získat peníze napoprvé bez poplatků a úroků. Doba splatnosti je zde ale naopak dost krátká, abyste měli půjčku zdarma, musíte ji splatit nejpozději do 14 dnů. Nicméně i při splacení do 30 dní je půjčka celkem výhodná a oproti drtivě většině jiných rychlých půjček před výplatou má Kamali velmi výhodné podmínky i pro ty, co si půjčují opakovaně. RPSN (roční procentní sazba nákladů) je zde mnohem nižší než u konkurence a celkové podmínky půjčky Kamali z ní dělají nejvýhodnější rychlou mikropůjčku na českém trhu.

ViaConto – novinka na trhu se skvělou nabídkou pro nové klienty

Jako náš poslední tip jsme vybrali jednu z nejnovějších nebankovních půjček, jež se objevila teprve nedávno. ViaConto má pro nové zákazníky v podstatě stejnou nabídku jako Zaplo – půjčit si můžete až 16 000 Kč, se splatností na jeden měsíc, bez úroků a bez poplatků. Standardní půjčka od ViaConto může dosáhnout až 60 000 Kč, nicméně tam už se započítávají i úroky. Půjčku ale nemusíte splatit hned do měsíce, můžete ji hradit prostřednictvím splátek. Samozřejmostí je rychlé a jednoduché sjednání přes internet, možnost předčasného splacení bez sankcí a moderní webové stránky, kde si každý klient může spravovat svůj uživatelský účet.

Zajímavých a výhodných rychlých mikropůjček je v ČR mnohem více. Pokud si nejste jistí, kterou si vybrat, doporučujeme podívat se nejdříve na jejich recenze a srovnání, ať už na našem webu, případně na jiných srovnávačích, jako jsou např. CoolPůjčky.cz nebo ParádníPůjčky.cz. Na všech těchto portálech naleznete nejen spolehlivé a prověřené nebankovní, ale i bankovní úvěry od všech předních poskytovatelů a nemusíte tak ztrácet čas s hledáním jednotlivých nabídek na různých stránkách.

« V čem spočívají výhody P2P půjček oproti běžným úvěrům? | Nové internetové bankovnictví České spořitelny a jeho výhody »
Autor: Tom Vašina

Vystudovaný ekonom

Upozornění: Poslední aktualizace článku proběhla . Uvedené informace již nemusí být platné. Aktuální informace naleznete vždy na stránkách poskytovatele daného produktu.

Komentáře


Kolik si chcete půjčit?

Částka: 15 000 Kč
První půjčka zdarma

Vyberte si z promo akcí půjčkových společností a získejte půjčku s úrokem 0%.

Chci využít akci

Doporučené půjčky