Půjčky ve znamení rychlosti, jak si půjčit téměř okamžitě?


Máme-li současnou dobu charakterizovat jedním slovem, pak nešlápneme vedle, řekneme-li rychlost. Rychlost vládne světu. V dopravě hrají prim letadla, není tak problém se přesouvat napříč kontinenty v rámci hodin. Internet pak spojuje lidi po celém světě takřka okamžitě. Jak se zrychlovaly možnosti současné společnosti, rostly i možnosti, jak si rychle půjčit.

Půjčky ve znamení rychlosti, jak si půjčit téměř okamžitě?

Je-li pro vás v prvé řadě důležitá rychlost vyřízení půjčky, máte v dnešní internetové době celou řadu variant. Rychlé půjčky jsou v současné době velmi dynamicky se rozvíjející úvěrový produkt se zpravidla nižším úvěrovým rámcem a kratší dobou splácení. Potřebujete-li si tak peníze půjčit ještě dnes, určitě se nemusíte bát, že byste nepochodili. 

Dnes se již na rychlé půjčky specializuje celá řada nebankovních společností. S tím, jak roste jejich nabídka, bohužel také rostou nároky na nás klienty. Kdo se v té změti všech půjček má orientovat? Kde je však poptávka po informacích, roste i nabídka. Proto již v současnosti funguje celá řada nezávislých srovnávačů, které vám jsou schopni rychlé půjčky srovnat a na základě zadaných kritérií vybrat tu nejvýhodnější variantu. 

Specifickou skupinu rychlých půjček tvoří půjčky před výplatou 

Samozřejmě je fajn mít své výdaje pod kontrolou, ale občas se stane, že máte za dva, tři dny obdržet mzdu od zaměstnavatele a vám se momentálně peněz nedostává. Pro takové příležitosti je ideální využít rychlou půjčku před výplatou. 

Pokud jste již dopadli na dno svého měsíčního rozpočtu, není nic špatného na tom, když své krátkodobé nesnáze vyřešíte úvěrem. 

Jaká je charakteristika půjček před výplatou? Jedná se o úvěry s nižším úvěrovým rámcem, jejichž splatnost se pohybuje řádově v týdnech. Občas jsou tyto rychlé půjčky nabízeny i s krátkým bezúročným obdobím a toho byste přesně vy, jako klienti měli využít. 

Máte-li pár dní před výplatou vezmete si tuto půjčku, kterou následně z výplaty splatíte. Podstatné u těchto půjček pouze je, nezpozdit se se splátkou. Jinak se jedná o zajímavý úvěrový produkt, který může leckomu ulehčit v tíživé životní situaci. 

Výjimkou nejsou ani SMS půjčky 

Mladá generace už bere v dnešní době posílání SMS za přežitek. Prim hrají online aplikace jako WhatsApp nebo Messenger. My zkušenější si však stále posíláme i textové zprávy. Co si budeme povídat, zpráva o délce 160 znaků v sobě skrývá kus romantiky. Lze jich však využít i mnohem praktičtěji. 

Věděli jste, že na našem trhu existuje řada nebankovních společností, které poskytují půjčky prostřednictvím SMS? Zpravidla se jedná o mikropůjčky s úvěrovým rámcem do 10 tisíc korun. Občas se však hodí rychle i menší částka a možnost půjčit si peníze přes SMS rozhodně není k zahození. 

Máte-li zájem o SMS půjčky, nejprve je třeba podepsat s úvěrovou společností smlouvu o půjčce, pak už ale stačí v případě potřeby jenom napsat SMS a peníze máte obratem na účtu. SMS půjčky tak lze využívat v podstatě podobně jako bankovní kontokorent.

« Půjčka v insolvenci | Půjčka COVID: Bezúročný úvěr pro podnikatele zasažené koronavirem »
Autor: Tom Vašina

Vystudovaný ekonom

Upozornění: Poslední aktualizace článku proběhla . Uvedené informace již nemusí být platné. Aktuální informace naleznete vždy na stránkách poskytovatele daného produktu.

Komentáře


Kolik si chcete půjčit?

Částka: 15 000 Kč
První půjčka zdarma

Vyberte si z promo akcí půjčkových společností a získejte půjčku s úrokem 0%.

Chci využít akci

Doporučené půjčky