Čínská půjčka přináší vysokou dostupnost


Rádi byste si půjčili peníze, ale v žádné bance vám nechtějí dát ani malý úvěr? Zkoušeli jste si podat žádost i u nebankovní společnosti, ale ani tam jste neuspěli? Řešením situace by mohla být Čínská půjčka, která funguje jako agregátor různých úvěrů a přináší tak mnohem vyšší šanci na schválení. Půjčit si lze od 500 Kč až do 190 000 Kč a schvalovatelnost je vysoce nadprůměrná.

Čínská půjčka přináší vysokou dostupnost

Pro koho je Čínská půjčka určená?

Půjčka patří k těm dostupnějším a získat ji může většina zájemců. Základní podmínkou, kterou musíte splňovat, je věk od 18 do 65 let. Dále je nutné mít občanství ČR, stálý pravidelný příjem a platný bankovní účet (půjčka se vyplácí převodem). Pokud tyto požadavky splňujete, nic nebrání v tom, abyste si žádost o úvěr podali – šance je vysoká a Čínská půjčka už pomohla mnoha lidem, kteří byli předtím jinde odmítnuti. Vše se vyřizuje přes internetové stránky www.cinska-pujcka.cz nebo www.cinskapujcka.cz, celý proces tak probíhá online a zájemci nemusejí docházet na žádnou pobočku. Potěší i rychlost výplaty peněz, obvykle dojde k převodu ještě ten samý den, případně na druhý pracovní den.

Postup podání žádosti o malou Čínskou půjčku

U malé Čínské půjčky do 4 500 Kč je postup velmi jednoduchý – nastavíte si požadovanou výši úvěru pomocí posuvníku, vyplníte základní informace (jméno, příjmení, telefonní číslo, mailovou adresu, rodné číslo a číslo OP) a odkliknete souhlasy s poskytnutím osobních údajů. V následujícím kroku uvedete vaše kontaktní údaje (tedy adresu bydliště), osobní informace (např. rodinný stav nebo výši příjmu) a vyplníte číslo vašeho bankovního účtu. Pak si ještě nastavíte heslo a posledním krokem jsou doplňující informace, jako jsou např. podrobnosti o vaší práci nebo zda nemáte nějaké dluhy či exekuce. Po vyplnění vás pak web přesměruje na vybraného poskytovatele půjčky, zároveň vás může kontaktovat operátor, případně vám přijde i potvrzení do mailové schránky.

Průběh žádosti o velkou Čínskou půjčku

Velmi podobný je i postup při žádosti o velký úvěr do 190 000 Kč – opět si nejdříve vyberete výši půjčky a vyplníte základní informace o vaší osobě. Dále pak odpovíte na pár doplňujících otázek (např. výše a zdroj vašich příjmů, exekuce) a počkáte, až vás bude kontaktovat operátor s konkrétní nabídkou. Zároveň vám do schránky přijde i potvrzující mail (pokud jste si tuto předtím možnost zaškrtli).

Kdo stojí za projektem Čínské půjčky?

Zprostředkovatelem Čínské půjčky je společnost Bezva finance s.r.o., která přes tyto stránky propojuje zájemce o půjčku se samotnými poskytovateli úvěrů. Bezva finance je firmou, která má v oblasti zprostředkovávání půjček bohaté zkušenosti a provozuje i celou řadu dalších podobných webových projektů. Důležitý je také fakt, že Bezva finance s.r.o. spolupracuje výhradně s prověřenými a solidními partnery, takže nehrozí nebezpečí, že by vás na základě žádosti o Čínskou půjčku kontaktovali nějací podvodníci – naopak máte jistotu, že dostanete skutečně seriózní nabídku.

Další spolehlivé agregátory nebankovních půjček

Čínská půjčka není jediným agregátorem půjček na českém finančním trhu, kromě ní funguje i celá řada dalších podobných portálů, které lidem zprostředkovávají nebankovní půjčky. K těm nejlepším patří např. Ninja půjčka, Sumo půjčka, NebankovníÚvěr.cz nebo NejvýhodnějšíPůjčka.cz. Ve všech případech se jedná o jednoduché internetové stránky, sloužící zájemcům o úvěr k jejich propojení s poskytovateli půjček, přičemž šance na schválení je vyšší, než když si žadatel vyplní formulář pouze u jediné společnosti.

« Komu se vyplatí požádat si o konsolidaci půjček? | Senát schválil valorizaci důchodů, navrhl ale jednu změnu »
Autor: Tom Vašina

Vystudovaný ekonom

Upozornění: Poslední aktualizace článku proběhla . Uvedené informace již nemusí být platné. Aktuální informace naleznete vždy na stránkách poskytovatele daného produktu.

Komentáře


Kolik si chcete půjčit?

Částka: 15 000 Kč
První půjčka zdarma

Vyberte si z promo akcí půjčkových společností a získejte půjčku s úrokem 0%.

Chci využít akci

Doporučené půjčky