Srovnání půjček Ferratum u nás a ve světě


Nebankovní půjčky Ferratum jsou u nás velmi oblíbené a tato společnost patří již mnoho let ke známým a tradičním úvěrovým poskytovatelům. Možná jste ale nevěděli, že pod značkou Ferratum si mohou lidé sjednat půjčku i v celé řadě dalších zemích světa – jedná se především o evropské státy, ale Ferratum Group má svoje zastoupení i na jiných světadílech, jako je Amerika nebo Austrálie.

Srovnání půjček Ferratum u nás a ve světě

Půjčka Ferratum v České republice

V naší zemi došlo v posledních letech k výraznějším změnám a společnost Ferratum.cz se představila pod novým názvem Ferratum Bank. V souvislosti s tím se rozšířilo portfolio jejích produktů a aktuálně firma nabízí hned tři druhy půjček – flexibilní úvěr Ferratum Credit, krátkodobou půjčku Ferratum Micro a spotřebitelský úvěr Ferratum Plus. Úvěrový rámec půjček se pohybuje od 500 Kč až po 50 000 Kč u varianty Credit. V Česku je půjčka Ferratum velmi oblíbená a již dlouhodobě patří k nejvyhledávanějším úvěrovým společnostem.

Na Slovensku mají aktuálně půjčky pozastaveny

Zatímco u nás půjčky Ferratum úspěšně fungují, na Slovensku firma pozastavila jejich poskytování a nyní už pouze vybírá splátky od stávajících klientů. Dříve ale Ferratum.sk nabízela rychlé a krátkodobé úvěry do výše 750 euro se splatností na 7 až 30 dní. Nyní si tak slovenští zájemci o půjčku musejí vybrat jinou společnost.

Polské Ferratum nabízí i první půjčku zdarma

K výhodným půjčkám patří Ferratum v Polsku, kde novým klientům nabízí možnost získat první úvěr zcela zdarma až do výše 1 500 zlotých, peníze ale musí vrátit nejpozději do 30 dní. Ferratum.pl má v nabídce i klasický dlouhodobý úvěr až do 5 000 zlotých se splatností až na dva roky.

Ferratum ve Španělsku

Z dalších evropských zemí stojí za zmínku ještě Španělsko – půjčky Ferratum.es mají úvěrový rámec od 50 do 1 000 euro, i zde je navíc možnost vybrat si z několika druhů půjček – např. mikropůjčka nebo flexibilní úvěr.

Francie + Německo

Také v těchto dvou významných evropských státech mají jejich občané možnost využít služeb úvěrové společnost Ferratum. U francouzské půjčky Ferratum.fr lze použít i její moderní aplikaci pro mobilní telefony, německá půjčka Ferratum.de pak nabízí 50 až 600 euro se splatností na 30 až 62 dní.

Půjčky Ferratum v zemích východní Evropy

Společnost Ferratum poskytuje svoje úvěry také v některých zemích z východního bloku – konkrétně se jedná především o Rusko – i půjčky Ferratum.ru jsou krátkodobé a maximální splatnost je u nich omezena na 30 dní. Další zemí z Východu je pak Lotyšsko a jejich půjčka Ferratum.lv – v tomto případě je úvěrový rámec od 50 až do 2 000 euro. Pro úplnost dodejme, že Ferratum v současné době působí také v Bulharsku.

Ferratum na severu Evropy

Hodně oblíbené jsou půjčky Ferratum ve skandinávských zemích – najdeme je v Dánsku, Norsku, Švédsku i Finsku, zapomenout ale určitě nesmíme ani na Estonsko, jenž leží v severnější části Evropy.

Ostatní kontinenty, kde mohou zájemci získat půjčku od společnosti Ferratum

Z dalších světadílů je úvěr Ferratum dostupný např. v Kanadě, Mexiku, Brazílii, Austrálii nebo na Novém Zélandu. Společnost Ferratum Group tak momentálně patří k předním poskytovatelům rychlých nebankovních půjček na světě. Jejich úvěry jsou rychlé, snadno dostupné a díky svým vlastnostem si je oblíbili lidé z celého světa, včetně České republiky. Kompletní přehled všech zemí, kde Ferratum působí, včetně odkazů na jejich webové stránky, najdete na stránce https://www.ferratumgroup.com/en/contact. Odkazy na  jednotlivé podrobné recenze jsou pak obsaženy přímo v tomto článku.

« Nejnižší splátka neznamená nejlevnější půjčku – často je to právě naopak | Nechce vám půjčit žádná banka? Řešením je PROFI CREDIT »
Autor: Tom Vašina

Vystudovaný ekonom

Upozornění: Poslední aktualizace článku proběhla . Uvedené informace již nemusí být platné. Aktuální informace naleznete vždy na stránkách poskytovatele daného produktu.

Komentáře


Kolik si chcete půjčit?

Částka: 15 000 Kč
První půjčka zdarma

Vyberte si z promo akcí půjčkových společností a získejte půjčku s úrokem 0%.

Chci využít akci

Doporučené půjčky