Nechce vám půjčit žádná banka? Řešením je PROFI CREDIT


Podmínky pro získání úvěru jsou u bankovních institucí často velmi přísné a spousta zájemců tak se svojí žádostí o půjčku neuspěje. V takové situaci pak mnohdy nezbývá nic jiného než se obrátit na některou z nebankovních společností, u nichž jsou požadavky přece jenom mírnější. Mnoho lidí ale v tomto momentě udělá velkou chybu a místo solidního poskytovatele se obrátí na nedůvěryhodnou osobu či firmu a nejen že žádnou půjčku nedostanou, mnohdy naopak ještě přijdou o peníze. Pokud chcete vsadit na jistotu a získat úvěr od solidní a prověřené nebankovní společnosti, doporučujeme zažádat si o úvěr u společnosti PROFI CREDIT.

Nechce vám půjčit žádná banka? Řešením je PROFI CREDIT

Ta nabízí nebankovní půjčky od 10 000 Kč až do 166 000 Kč se splatností až na pět let. V průběhu splácení lze navíc využít možnosti bezplatného odkladu splátek až na 3 měsíce, za řádné splácení dostanete část peněz zpátky. Úvěr je navíc možné čerpat opakovaně, takže pokud budete potřebovat půjčit peníze znovu, neměl by to být žádný problém. Doporučíte-li tuto půjčku vašim kamarádům nebo známým, za každého nového klienta, který podepíše úvěrovou smlouvu, dostanete 2 000 Kč – můžete si tak snadno přivydělat.

Žádost si podáte snadno přes internet

Požádat si o půjčku PROFI CREDIT je velmi snadné a zabere vám to zhruba minutku. Na webové stránce PROFI CREDIT si pouze vyplníte krátký formulář, do něhož stačí doplnit jen jméno, příjmení, telefonní číslo a mailovou adresu. Formulář jedním kliknutím odešlete a na uvedené mobilní číslo se vám ozve operátorka – podáte-li si žádost během pracovní doby call centra (všední dny 7.00 – 20.00, víkendy 9.30 – 18.00), zavolá vám nejpozději do 30 minut. Kromě internetové žádosti si můžete o půjčku požádat i zavoláním na bezplatnou linku 800 166 000, případně navštívit některou z kamenných poboček firmy – celkem je jich v ČR 75 a najdete je ve všech krajích.

K vyřízení stačí tři doklady

Pro vyřízení žádosti o úvěr PROFI CREDIT budete potřebovat tři doklady – platný občanský průkaz, doklad potvrzující vaše bydliště a doklad, jenž potvrzuje vaše aktuální příjmy. Žádného ručitele k vyřízení úvěru nepotřebujete, stejně tak není požadována ani zástava nemovitosti. Půjčka je navíc bezúčelová, peníze tak můžete použít na cokoliv budete chtít.

Za řádné splácení dostanete část peněz zpět

Půjčku PROFI CREDIT se rozhodně vyplatí splácet vždy včas – pokud totiž nebudete mít žádné prodlení se splátkami, dostanete jejich část zpátky na účet – za řádné splácení takto můžete získat až 27 000 Kč. Úrokové sazby zde nejsou nijak přehnaně vysoké, maximální roční procentní sazba nákladů je 38,87 %. S půjčkou navíc nejsou spojeny žádné další poplatky.

Speciální nabídka pro podnikatele

Vedle standardní spotřebitelské půjčky pro běžné klienty nabízí PROFI CREDIT také podnikatelské úvěry. Podnikatelé, živnostníci a OSVČ tak mohou získat úvěr až do výše 200 000 Kč, k vyřízení jim stačí jen pár dokladů a nemusejí chodit na žádnou pobočku. Bližší informace o nabídce úvěrů pro podnikatele najdete na webových stránkách úvěrové společnosti.

Půjčka od PROFI CREDIT je sázkou na jistotu

Nebankovních společností už je na českém trhu obrovské množství, ale zdaleka ne u všech se setkáte se solidním jednáním a férovými podmínkami. U PROFI CREDIT se ale není čeho bát – jedná se o tradiční a prověřenou úvěrovou společnost, která na českém trhu působí už roku 1994 a kromě ČR má svoje pobočky i ve čtyřech dalších zemích. Pokud si úvěr sjednáte u této úvěrové firmy, nečeká vás žádné nepříjemné překvapení, naopak můžete se 100% spolehnout na to, že vše proběhne tak, jak má.

« Srovnání půjček Ferratum u nás a ve světě | Snadnější oddlužení – podmínky pro osobní bankrot se mají zmírnit »
Autor: Tom Vašina

Vystudovaný ekonom

Upozornění: Poslední aktualizace článku proběhla . Uvedené informace již nemusí být platné. Aktuální informace naleznete vždy na stránkách poskytovatele daného produktu.

Komentáře


Kolik si chcete půjčit?

Částka: 15 000 Kč
První půjčka zdarma

Vyberte si z promo akcí půjčkových společností a získejte půjčku s úrokem 0%.

Chci využít akci

Doporučené půjčky